V.13 (12+5)

Postat: 2014-03-17 22:24:19
Jag är så fantastisk dålig på att skriva här, jag skäms!

Nåväl..

Går in i v.14 på onsdag och tycker verkligen det är hemskt att jag ska måsta vänta till vecka 19 för att få bevis att det är nått litet där inne!
Jag inbillade mig att jag har känt bebisen två ggr idag, men vet inte om jag verkligen inbillade mig för det va inte det där bubblet av gaser som man så ofta känner, utan det kändes som ett finger drog över magen fast inuti.. 
Svårt att förklara men har man engång känt sparkar så känner man igen vad som är gaser och inte.
Men det känns så overkligt om det skulle verkligen vara så eftersom det är sååå tidigt! Å andra sidan jag jag ju vara längre gången än vad jag tror men det tvekar jag.

Jag hoppas verkligen att allt är som det ska där inne iaf. 
Det är så sjukt jobbigt att gå ovetandes, jobbigare nu än med William av nån anledning.

Jag börjar må bättre nu iaf, fortfarande krångel med magen men jag mår ändå bättre. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra heter jag och jag är en 23 årig tjej som arbetar inom äldreomsorgen som vårdare. Jag lever och frodas i Örnsköldsvik tillsammans med min Robbin som jag har varit tillsammans med sedan sen 14 november 2006 och vår son William född 11-11-03. Den 12 februari 2011 förlovade vi oss. Med oss lever även en hund av rasen staffordshire bullterrier som heter Twista men som vi kallar Twirri.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om det som ligger mig varmt om hjärtat, vilket är saker som makeup, hår, musik, familjelivet och inredning.
bloglovin


RSS 2.0