Good bye old friend!

Postat: 2014-03-19 22:37:19
.. Idag sålde jag vidare min älskade kamera till en lycklig 15 åring.

Det känns bra, men det tog på hjärtat att sälja den trots att jag ska införskaffa mig en ny och smidigare system kamera. 
Snart så, endera en sony eller en samsung.. det skiljer knappt nånting på dom två jag tittat på, mest priset med 1000:- .. åh jag längtar så!! Vit och fin och smidig att bära med sig. 
Jag längtar även till min lilla syster kommer hem och hälsar på, som för övrigt också är gravid.. Hur underbart är inte det?!
 
Och självklart längtar jag efter pyret i magen och jag längtar till imorgonbitti när sonen vaknar och det blir bus hela dagen.Kommentarer
Devinia

Längtar jag med!

Svar: :D
Sandee Pistol

2014-03-20 09:32:22 http://devinias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra heter jag och jag är en 23 årig tjej som arbetar inom äldreomsorgen som vårdare. Jag lever och frodas i Örnsköldsvik tillsammans med min Robbin som jag har varit tillsammans med sedan sen 14 november 2006 och vår son William född 11-11-03. Den 12 februari 2011 förlovade vi oss. Med oss lever även en hund av rasen staffordshire bullterrier som heter Twista men som vi kallar Twirri.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om det som ligger mig varmt om hjärtat, vilket är saker som makeup, hår, musik, familjelivet och inredning.
bloglovin


RSS 2.0