v.15 (14+4)

Postat: 2014-03-30 08:13:00
..

Igår blev det en fantastisk hel dag med familjen och syster med hennes döttrar ute i Järved med grillning och lek i deras fina lekpark. 
Jag är fortfarande het om kinderna idag sen igår. Det va fantastiskt varmt och jag längtar till sommaren. 

Bebisen känns av mer och mer, jag läntar till den känns av hela tiden.
Hoppas vi får ser vad det är för kön när det är dags för UL. Vi är så sjukt nyfikna.
Vi tog aldrig reda på det när vi väntade William, så det ska bli kul att få känna på att eventuellt veta denna gång. 

Bebis

Stor som ett äpple. Vikten har fördubblats sedan förra veckan, nu väger bebisen 50 g och är 9 till 10 cm mellan stjärt och huvud. Bebisen samlar på sig kalcium och skelettet blir hårdare och hårdare. Bebisen kan suga på tummen och är i princip färdigformad. Blodsystem, hjärta, ögon, öron, armar och ben finns nu klara i miniformat inför framtiden.

Du

Det börjar synas på en del att de är gravida. Eftersom bebisen tar kalcium från dig behöver du få dig lite extra, finns bla i mjölkprodukter. En del kvinnor känner svartsjuka, drömmer mardrömmar och är otrygga. Tala med din partner om hur du känner dig så att han/hon på bästa sätt kan finnas som ett stöd. I babydax gravidapp så står det: En del kvinnor känner av rörelserna som små tickningar i magen

Så här känner jag

 

Jag har väl känt av bebisen i en-två veckor vilket jag tycker är jätte tidigt! Jag kände av William tidigt också men inte så här. Mjölk känner jag inte att jag måååste ha då jag redan får i mig så mycket kalcium den kalv jag är. 
Svartsjuk är jag absolut inte men mardrömmar har jag.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra heter jag och jag är en 23 årig tjej som arbetar inom äldreomsorgen som vårdare. Jag lever och frodas i Örnsköldsvik tillsammans med min Robbin som jag har varit tillsammans med sedan sen 14 november 2006 och vår son William född 11-11-03. Den 12 februari 2011 förlovade vi oss. Med oss lever även en hund av rasen staffordshire bullterrier som heter Twista men som vi kallar Twirri.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om det som ligger mig varmt om hjärtat, vilket är saker som makeup, hår, musik, familjelivet och inredning.
bloglovin


RSS 2.0