Sambon sjuk..

Postat: 2014-03-30 08:47:00
.. och vi som tänk åka upp till stugan för årets första grillning. 

Men det blir till att vara hemma och pyssla om han med feber. 
Dock kommer inte jag och William sitta hemma hela dagen, vi åker nog bort över till mamma där syrran är och hälsar på så barnen får leka av sig lite energi. 
 
William va så söt nyss, jag vet inte om han riktigt förstår men vi förklarar väldigt ofta för honom att han ska bli storebror och att det ligger en bebis i mammas mage och nu har han börjat med att han ska krama bebis och då kommer han och kramar och pussar på magen. Mitt mamma-hjärta smälter!
Jag frågade honom för en stund sen om bebisen får låna hans bebis skor varpå han kommer och bär på en av dom och lägger den på min mage! Söta söta unge!!
 

Som jag är sugen på att börja köpa bebis kläder!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra heter jag och jag är en 23 årig tjej som arbetar inom äldreomsorgen som vårdare. Jag lever och frodas i Örnsköldsvik tillsammans med min Robbin som jag har varit tillsammans med sedan sen 14 november 2006 och vår son William född 11-11-03. Den 12 februari 2011 förlovade vi oss. Med oss lever även en hund av rasen staffordshire bullterrier som heter Twista men som vi kallar Twirri.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om det som ligger mig varmt om hjärtat, vilket är saker som makeup, hår, musik, familjelivet och inredning.
bloglovin


RSS 2.0