V.18 (17+0)

Postat: 2014-04-16 19:24:24
Jag kan inte fatta var tiden springer iväg?!
Samtidigt som jag längtar till bebis knölar på ordentligt där inne och förlossning och allt så får jag lite panik över att det går så fort :)

Rul har jag inte förns 12 Maj och det känns såååå länge dit! 

Barnet

Barnet är känsligt för ljus, det kan göra olika grimaser, vinka och reagerar på ljud och buffar.
Nu befinner sig hjärnan i ett händelserikt utvecklingsstadium.
Vikt 220 gram.

Mamma

Du kan ha ökat mellan ungefär tre och sex kilo vid det här laget. Det är helt normalt och du kommer att gå upp ännu mer. Det kan kännas konstigt om du är van vid en konstant vikt men viktökning är ett tecken på att allt är som det ska. Bli inte orolig om du tycker att du går upp för lite. En del kvinnor behöver inte gå upp så mycket i vikt för att graviditeten ska utvecklas normalt. Diskutera med din barnmorska.


Kommentarer
Me & My 5 Baby Dolls & Gravid

Vilken fin mage :) Jag har 6 dagar kvar till min igångsättning och jag längtar :D

Svar: Tack! Men va roligt! Förstår att du längtar! :) måste in och kika på din blogg, ska bli roligt att få läsa om din förlossning :)
Sandee Pistol

2014-04-17 14:32:38 http://mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra heter jag och jag är en 23 årig tjej som arbetar inom äldreomsorgen som vårdare. Jag lever och frodas i Örnsköldsvik tillsammans med min Robbin som jag har varit tillsammans med sedan sen 14 november 2006 och vår son William född 11-11-03. Den 12 februari 2011 förlovade vi oss. Med oss lever även en hund av rasen staffordshire bullterrier som heter Twista men som vi kallar Twirri.

I min blogg kommer ni få läsa mycket om det som ligger mig varmt om hjärtat, vilket är saker som makeup, hår, musik, familjelivet och inredning.
bloglovin


RSS 2.0